Meniu

Companie

Maternity - Fotograf bebelusi | Sedinte foto nou nascuti, maternitate si portret.
178
page-template page-template-full_width page-template-full_width-php page page-id-178 theme-nouveau nouveau-core-1.0.4 woocommerce-no-js ajax_fade page_not_loaded wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1 vc_responsive
Proiecte

Maternity

Maternity

  • Sedinta foto de maternitate anunta venirea pe lume a unui nou membru al familiei. Dupa aproximativ 9 luni mamica va face cunostinta cu cineva drag, cu bebelusul pe care la purtat cu grija in toata aceasta perioada.
  • Rolul sedintei foto este acela de a pastra amintirile, sentimentele si emotiile pe care mamica le-a trait cat a fost insarcinata. Acest moment este unic si  poate fi surprins prin fotografie doar intre saptamanile 29 - 36. Daca in momentul de fata ve-ti considera ca pretul este prea mare, odata cu trecerea timpului veti plati un pret mult mai mare daca nu aveti aceste poze.
  • Stim cat de provocator dar in acelasi timp si dificil este sa gasesti tinute pentru maternitate si din aceste motive va oferim gratuit o selectie de rochii disponibile pentru sedinta foto. Daca aveti propria tinuta in care va simtiti comfortabil o puteti aduce la studio.
Categorie proiect:
Gravide
Newborn
Newborn
Sedinta foto bebelusi
Sedinta foto bebelusi